Autoreclame ABC Werkwijze

U bent op zoek naar belettering voor uw voertuig? Wij bieden u het gemak en de optimale service om in 4 eenvoudige stappen tot de meest geschikte belettering voor uw auto, bestelauto, bestelbus, bestelwagen, bakwagen of vrachtwagen te komen.
Zo simpel is het en moet het volgens ons ook zijn. Binnen 4 eenvoudige stappen voorzien wij uw auto, bus, vrachtwagen of complete wagenpark van een geheel nieuwe eigentijdse uitstraling. 

Stap 1: Voertuigtype

Kies uw voertuigtype.

Stap 2: Aanvraag-formulier

Maak keuze uit één van de bestaande pakketen , vul uw gegevens in op het aanvraag-formulier en voeg eventueel een afbeelding of logo toe.

Stap 3: Aanbieding

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een aanbieding en ontwerp. Kosten voor het ontwerp (indien u zelf nog geen ontwerp heeft) bedragen éénmalig € 65,00 ex BTW

Stap 4: Productie en montage

Nadat u van ons een aanbieding en ontwerp heeft ontvangen hebben alleen nog een akkoord van u nodig. Zodra u ons akkoord hebt gegeven sturen wij u de betaalgegevens en maken wij een afspraak voor de montage. Omdat wij het ontwerp op schaaltekeningen maken hoeven wij uw auto niet eerst in te meten (let op! Bij bakwagens en vrachtwagens moet dit wel).