Autoreclame ABC Klantenservice

Autoreclameabc.nl is een professioneel autobeletteringsbedrijf.
Wij zijn gevestigd in Den Haag en beleveren vandaar uit de gehele Nederlandse markt.
In de diversiteit van ons vak autoreclame begrijpen wij dat u als “leek” de weg niet kent en vragen heeft voor u een beslissing neemt.

Hieronder treft een een groot aantal veel gestelde vragen en de daarbij horende antwoorden.
Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op wij zijn u graag van dienst.

Contact

Telefoonnummer: 070 – 301 02 18
E-mail: info@reclameabc.nl

Openingstijden

Onze openingstijden zijn
ma t/m vr: 08.00 uur – 17.00 uur. 

Garantie

5 jaar garantie op kleur folie.
4 jaar garantie op geprinte folie.

Levering

Binnen een week uw voertuig beletterd.

Algemeen vragen en antwoorden

Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Bestellen of een aanvraag doen via de website kan uiteraard 24 uur per dag.

Wij werken met de beste kwaliteit folie. Hierbij moet u denken aan 3M, Avery en Oracal. 

Garantie

Er zijn 2 verschillende soorten garantie.

  1. Op standaard kleurfolie, krijgt u 5 jaar volledige garantie.
  2. Op geprinte folie (denk hierbij aan full color foto werk), krijgt u 4 jaar garantie.

Wij gaan er dan wel vanuit dat u de autoreclame goed onderhoudt. 

Ontwerpen

In onze moderne studio maken onze ontwerpers uw autobelettering geheel in schaal voor u. Wij hebben de beschikking over voertuigtekeningen van vrijwel alle auto’s, bussen en vrachtwagens. 

Bestanden aanleveren, bestellen en betalen

Bestanden tot 20 mb kunt u direct uploaden via ons aanvraagformulier.
Bestanden die groter zijn kunt u aanleveren via ons eigen Wetransfer kanaal.
Klik hier om uw bestand te uploaden 

De meest gebruikte en best verwerkbare bestanden zijn van het type EPS, AI en PDF bestandsformaat. Wij kunnen van elk gewenst voertuig een passend opmaakmodel leveren. In het model staan de specificaties om bestanden aan te leveren precies vermeld. Een e-mail naar ons volstaat om met ontwerpen te beginnen. 

Bestellen bij AutoreclameABC.nl gaat makkelijk en snel. Nadat u de keuze van het voertuig heeft gemaakt en de offerte en het ontwerp van ons heeft ontvangen geeft u akkoord.
Zodra u akkoord geeft sturen wij u de betaalgegeven en factuur.
Nadat wij uw betaling hebben ontvangen starten wij de productie en nemen wij contact met u op om een montage afspraak te maken.
Op de afgesproken dag komen wij bij u of komt u bij ons langs en verzorgen wij de montage.

Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Een exemplaar hiervan kan op verzoek worden verstrekt. Met het verstrekken van een opdracht geeft u aan akkoord te gaan met onze handelsvoorwaarden.

Tenzij anders overeengekomen hanteren wij een standaard betalingstermijn van 14 dagen na dagtekening. 

Indien u de afspraak voor belettering wilt verzetten dan kan dit zonder extra kosten tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Daarna worden de kosten van de planning in rekening gebracht. In overleg plannen we graag een nieuwe afspraak met u in. 

Bestaande belettering

Vanzelfsprekend kunnen wij bestaande belettering verwijderen tegen een vast uurtarief. Dit geldt alleen als de belettering niet door ons in een eerdere opdracht is aangebracht; als de belettering wel door ons is gemonteerd, kunnen we het verwijderen meenemen in de nieuwe totale projectprijs.
Het is ook mogelijk om oude belettering zelf te verwijderen. Met een heater kunt u de folie iets verwarmen en langzaam lostrekken. Ontvet de plek daarna met wasbenzine en cleaner. 

Na de belettering

Elk voertuig moet zo schoon en droog mogelijk aangeleverd te worden. Een standaardprogramma van een willekeurige wasstraat of zelf goed het vuil afspoelen is vaak voldoende.

Wij adviseren om twee tot drie weken te wachten voordat u uw voertuig handmatig of in de wasstraat wast. Overigens is het wassen van een voertuig in de wasstraat altijd voor eigen risico.

De folies die we gebruiken hebben een UV-blok, die ervoor zorgt dat de zon niet kan doordringen tot de laklaag van de auto, maar rondom de sticker wel. Dit zorgt ervoor dat de verwijderde sticker voor een licht kleurverschil zal zorgen. 

Zelf monteren of niet

Het is mogelijk om zelf stickers aan te brengen op uw voertuig, maar wij adviseren het niet omdat de garantie dan komt te vervallen.
Als u ervoor kiest de stickers toch zelf te willen monteren geven wij u een uitgebreide plakinstructie, die u stapsgewijs uitlegt hoe u de stickers zelf kunt aanbrengen. Maar nogmaals: als u verzekerd wilt zijn van kwaliteit, laat dan ons montageteam de belettering dan professioneel uitvoeren.

Overige vragen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!